(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
IRSKÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
60 DKG SKOPOVÉHO MASA Z PLECKA LŽIČKA SOLI ŠPETKA PEPŘE 1/4 KG CIBULE PO CCA 5 DKG MRKVE,PETRŽELE A CELERU 1 KG BRAMBOR
Postup přípravy
jE TO VYDATNÉ IRSKÉ JÍDLO. MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY NEBO KOSTIČKY, TOTÉŽ UČINÍME SE ZELENINOU A CIBULÍ. BRAMBORY NAKRÁJÍME NA KOSTKY. DO KASTROLU DÁME VRSTVU MASA, NA TO CIBULI A ZELENINU, PAK OPĚT MASO. OSOLÍME A OPEPŘÍME. ZALIJEME HORKOU VODOU A DUSÍME, AŽ JE MASO MĚKKÉ. POTOM PŘIDÁME BRAMBORY, PŘILEJEME VODY A DUSÍME, AŽ JE VŠE MĚKKÉ. NEZAHUŠŤUJEME, O TO SE POSTARÁ ZELENINA.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ajlili
(upraveno)
8. 1. 2013, 15:36
Ja tam teda dam misto skopovyho asi veprovy, ale zni to fakt dobre.
nahlásit

Morrigú
(upraveno)
8. 1. 2013, 16:27
@Ajlili
Není problém Alenko, taky to skopové občas nahrazuji vepřovým
.

nahlásit